Puur van vuur genieten

Allereerst zal ik me even netjes voorstellen .

Mijn naam is Rinus poot ik ben een grote liefhebber van vuur.

Ik kook graag en dat kan op vele manieren natuurlijk. Maar de bbq daar leef ik van op. Zodoende ben ik ook met de bbqbrommer begonnen een heerlijk vuurtje stoken en mooie gerechten maken.

Hoe mooi kan het zijn en het is puur plezier maken. Dus als ik meer over mij mag vertellen dan vertel ik al gauw dat ik ook jureer namens de kcbs (kansas city bbq society ) op nederlandse bbqwedstrijden dit is vooral erg leerzaam lekker en gezellig.

Sinds dit jaar doe ik samen met een goeie vriend van mij Joris Willems mee met sca bbqwedstrijden als team genaamd partners in Qrime.

Zodoende doe ik van alles met betrekking op bbq. 

Op facebook instagram en pinterest ben ik ook aktief @bbqbrommer of rinus poot. 🤙volg het maar eens 😊.

Heeft u vragen stel ze gerust. 

 

 

 


Intro @bbqbrommer


Vernieuwend en uitdagend food-flix

Goededag lieve bezoekers steeds weer probeer ik nieuwe dingen uit. Voor de coronaperiode was het vooral youtube dit doen we zeker nog steedsalleen zo nu en dan. Ik merkte dat mijn voorkeur vooral uit ging naar kort en vluchtige video,s. Ik benoem het als FOOD-FLIX 1 minuut video,s kort bondig en bestemd voor inspiratie en grappig. Tenslotte gebruikt ieder met voorkeur zijn eigen rubs sauzen of vlees. Daarintegen en ook zeker waar zijn de producten die ik graag vertoon ze zijn dan ook zeker van hoogstandige kwaliteit.

Kijk gerust even verder, onder het kopje FOOD-FLIX vind je de korte video,s en  bij brommerskieke mijn youtube kanaal. 

 

Met vriendelijke groet

Rinus poot