Samend rijdend met !!!

Wij rijden samen ofwel werken graag samen met verschillende merken. Dit doen we mede omdat we gewoon niet alles zelf kunnen en willen maken. Tenslotte heeft ieder merk/brand zijn eigen kracht. Natuurlijk is het ook zo dat de kwaliteit bij ons erg hoog staat en we dat ook van onze bijrijders verwachtten. Hieronder kun je transparant zien met wie ik graag samenwerk. En ook hun weer ondersteun met feedback. Misschien heb je zelf een tof product of ben je geintereseerd hoe dit werkt stuur dan gerust een berichtje via de mail.

Grate goods

Wederom ook een fantastisch merk en ook wat helemaal bij mij past want het is allemaal Amerikaans getint.  Met hun brede assortiment in rubs sauzen brines gebaseerd op de typische streekgebonden smaken van bijv texas of alabama een ware aanvulling bij jou barbecue. door jaren meegedraaid te hebben op de wedstrijd scene hier in NL maar ook op de grotere wedstrijden als de Jack. En meerdere reizen door de states kunnen ze ons laten meegenieten van het ware barbecue maar dan in ons eigen achtertuin.

Een roterend frame waarin 3 rvs mandjes hangen die roteren door de verschillende warmte zones. Echt een musthave voor de kamado.

Check mijn youtube kanaal  @bbqbrommer voor video,s hiervan.

De Barbecuelady

The barbecuelady een dame met een groot doorzettings vermogen . Nadat ze de spitonfire spitring voor kamado,s ontwierp. En op de markt bracht in allerlei maten zelfs nu ook de weber summit. Heeft ze ook de bbq wereld op zn kop gezet met een caroussel voor op de spitonfire.

Meatmarket.online

Als je praat over ambachtelijk en doordacht. Dan durf ik gerust te zeggen dat meatmarket.online daarbij thuispast. Met de mooiste stukken / rassen. Dry aged grasgevoerd en vers is het echt een ambachtelijke slager. Mijn ervaring is dat het vlees super mooi op smaak is en op de dag vers wordt afgeleverd.Dus daar kan het niet aan mankeren. Een kleine greep uit hun assortiment is Sashi Wagyu of Iberico  en natuurlijk duroc wat ze hebben zelfs mechelse koekoek in het assortiment.

Thermapen

Wil je een stapje hoger in je hobby waardeer je serieuze kwaliteit dan zeg ik voor de vlees thermometer al gauw thermapen. Binnen de 4 sec weet je of je pracht stukje vlees op de juiste temperatuur is. Ze worden niet voor niks op de wedstrijden continu gebruikt. of je nou de handheld heb of de smoke maakt niks uit. ze zijn allemaal top!!.

Welded vuurschaal barbecue

Deze handgemaakte vuurschaal bbq is echt een sfeervolle topper.En een vd compleetste in zijn soort. Dit dutch design heeft niet alleen de perfecte looks, Maar ook de binnenzijde is een doordacht verhaal. Zo heeft Robert de eigenaar - bedenker - maker van deze grillring de binnen kant een aslade gegeven en een traploos regelbaar lucht inlaat systeem. waardoor hij dus de perfecte verbranding geeft en niet weergalloze rookpluimen haha. en hoe mooi is het als je met familie en vrienden rondom een vuurtje gezellig kan eten. Naar mijn idee is dat toch echt ultiem genot.

Flames & flavour houtskool

Barbecuen gaat en staat natuurlijk met de juiste keuze van je producten.

En bij flames & flavour weten ze als geen ander wat de juiste brandstof is voor elke type bbq. Of het nou houtskool is voor je kamado of misschien sekelbos voor in je braai/ grillring. Mede daarom durf ik met volle borst te zeggen dat ze een heel mooi assortiment aan brandstof hebben wat zich uit in een vd betere sorteringen en smaken .Dit komt mede omdat de eigenaar Laurens Simonis zelf vaak afreist naar de houtskool fabricanten. En daar de mooiste soorten uitzoekt. Jawel!! van Namibisch hardhout een mix van europees eik en beuk. Of de typerende Aziatische soorten bijvoorbeeld binchotan die je gebruik voor een heerlijke yakitori. Overigens super netjes verpakt in een zak en omhuld met een forse doos om xtra bescherming te bieden.

Check gerust even wat ze zoal te bieden hebben op houtskool.nl.

En dan zul je zien dat deze houtskool uniek is in zijn soort verpakt in een doos met binnenzak om meer bescherming te bieden. Dat zegt eigenlijk al genoeg toch!!Deel deze pagina