Puur van vuur genieten


Samend rijdend met !!!

Wij rijden samen ofwel werken graag samen. Dit doen we mede omdat we gewoon niet alles zelf kunnen en willen. Tenslotte heeft ieder merk/brand zijn eigen kracht. Natuurlijk is het ook zo dat de kwaliteit bij ons erg hoog staat en we dat ook van onze bbqbrommer vrienden verwachtten.Dus een super mooie aanvulling voor alle partijen.Hieronder stellen we ze graag 1 voor 1 aan jullie voor.


Bestcharcoal.

Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Het betere houtskool. Met 4 verschillende soorten - beuken&eiken -wit eiken qeubracho  --  afrikaans acacia -- beuken en aspen Een mooie grote sortering.maakt dit helemaal compleet.

Tevens verkopen ze ofyr hout wat is dat nou zul je jezelf afvragen??. Nou oven gedroogd eiken voor in de ofyr bbq maar ook super geschikt voor kachel haard smoker of braai. Tja eigenlijk alles wat mooi moet branden.Daar is dit hout super geschikt voor.

 


Grate goods

 

Wederom ook een fantastisch merk. Rubs sauzen brines. Veel ook award winning dus met bbq wedstrijden in de prijzen gevallen.Aan kwaliteit echt geen gebrek.

 

Smaak en beleving proef je echt terug in alles wat ze maken. 

 

Ze geven fantastische workshops  met  in hun team bekende pro  barbecue,ers.die tips & tricks geven.

 

 

 


Sherwood foods.

Dit ierse bedrijf heeft met hun jaren ervaring in de vleesbranche.Hun credits allang verdient. Met hun mooie stukken vlees kun je helemaal de show stelen op jou barbecue.Of het nou picanha is of shortribs misschien st louisstyle ribs buikspek zeg het maar!!.

Iers rund of Belgisch pitrain varken barneveldse kip allemaal even mooie stukken vlees.


The barbecuelady een dame met een groot doorzettings vermogen . Nadat ze de spitonfire spitring voor kamado,s ontwierp. En op de markt bracht in allerlei maten zelfs nu ook de weber summit. Heeft ze ook de bbq wereld op zn kop gezet met een caroussel voor op de spitonfire.

Een roterend frame waarin 3 rvs mandjes hangen die roteren door de verschillende warmte zones. Echt een musthave voor de kamado.

Check mijn youtube kanaal  @bbqbrommer voor video,s hiervan.