Puur van vuur genieten


Samend rijdend met !!!

Wij rijden samen ofwel werken graag samen. Dit doen we mede omdat we gewoon niet alles zelf kunnen en willen. Tenslotte heeft ieder merk/brand zijn eigen kracht. Natuurlijk is het ook zo dat de kwaliteit bij ons erg hoog staat en we dat ook van onze bbqbrommer vrienden verwachtten.Dus een super mooie aanvulling voor alle partijen.Hieronder stellen we ze graag 1 voor 1 aan jullie voor.Grate goods

 

Wederom ook een fantastisch merk. Rubs sauzen brines. Veel ook award winning dus met bbq wedstrijden in de prijzen gevallen.Aan kwaliteit echt geen gebrek.

 

Smaak en beleving proef je echt terug in alles wat ze maken. 

 

Ze geven fantastische workshops  met  in hun team bekende pro  barbecue,ers.die tips & tricks geven.

 

 

 


Sherwood foods.

Dit ierse bedrijf heeft met hun jaren ervaring in de vleesbranche.Hun credits allang verdient. Met hun mooie stukken vlees kun je helemaal de show stelen op jou barbecue.Of het nou picanha is of shortribs misschien st louisstyle ribs buikspek zeg het maar!!.

Iers rund of Belgisch pietrain varken barneveldse kip allemaal even mooie stukken vlees.


The barbecuelady een dame met een groot doorzettings vermogen . Nadat ze de spitonfire spitring voor kamado,s ontwierp. En op de markt bracht in allerlei maten zelfs nu ook de weber summit. Heeft ze ook de bbq wereld op zn kop gezet met een caroussel voor op de spitonfire.

Een roterend frame waarin 3 rvs mandjes hangen die roteren door de verschillende warmte zones. Echt een musthave voor de kamado.

Check mijn youtube kanaal  @bbqbrommer voor video,s hiervan.


Meatmarket.online

Als je praat over ambachtelijk en doordacht. Dan durf ik gerust te zeggen dat meatmarket.online daarbij thuispast. Met de mooiste stukken / rassen. Dry aged en vers is het echt een super nette slager. Mijn ervaring is dat het vlees super mooi op smaak is en op de dag vers wordt afgeleverd.Dus daar kan het niet aan mankeren. Sashi wagyu of iberico wat ze hebben zelfs mechelse koekoek in het assortiment.

Ik zeg steek de bbq maar aan!!! 

 

 


Greenmountaingrill

Een hele mooie veelzijdige smoker. Met echt een fantastische rooksmaak en wat ook een groot voordeel is ja!! gemak dient de mens. Deze vol automatische pelletsmoker heeft een eigen wifi netwerk waar je gemakkelijk op inlog om alles op je telefoon te bedienen. Wil je bijv  langzaam gegaard buikspek of pulled pork deze kanjer kan dat als geen ander terwijl jij lekker je bed in duik of even op visite gaat. Maar ook de hoge temperattur van circa 300 graden geeft deze topper niks om. En met de pizza insert krijg je de beste garing voor jou deeg. Al met al een top barbecue.

Ik heb deze gehaald bij greenforest Terneuzen waar ze alle modellen in hun showroom hebben staan.


Thermapen

Wil je een stapje hoger in je hobby waardeer je serieuze kwaliteit dan zeg ik voor de vlees thermometer al gauw thermapen. Binnen de 4 sec weet je of je pracht stukje vlees op de juiste temperatuur is. Ze worden niet voor niks op de wedstrijden continu gebruikt. of je nou de handheld heb of de smoke maakt niks uit. ze zijn allemaal top!!.

 


Weber Original store amersfoort

Eigenlijk kent iedereen ze wel de weber ketel bbq. Maar wil je verrast worden en een iets meer dan is de weber original store Amersfoort een echtte aanrader. Of het nou een stukje advies is of een workshop in hun academy rubs kruiden of vlees het kan allemaal. Ik heb hem nu al ff de weber summit E6 en dit is een volwaardige bbq/kamado bekijk mijn video,s maar eens hoe hij zich bewijst. Het verbaasd mij nog elke dag hoe veelzijdig de summit is. Stabiel en schakelt snel in temperatuur en niet alleen omhoog. Maar zeker ook naar beneden. 

Link naar de website

https://weberstore.nl/?gclid=Cj0KCQiAt8WOBhDbARIsANQLp95mWBp3JWKAkfsmj_CtjUP_nNJEc1zJZShwYelEcT2m8OvjIc71ccMaAoIeEALw_wcB

 


Welded vuurschaal barbecue

Deze handgemaakte vuurschaal bbq is echt een sfeervolle topper.En een vd compleetste in zijn soort. Dit dutch design heeft niet alleen de perfecte looks, Maar ook de binnenzijde is een doordacht verhaal. Zo heeft Robert de eigenaar - bedenker - maker van deze grillring de binnen kant een aslade gegeven en een traploos regelbaar lucht inlaat systeem. waardoor hij dus de perfecte verbranding geeft en niet weergalloze rookpluimen haha. en hoe mooi is het als je met familie en vrienden rondom een vuurtje gezellig kan eten. Naar mijn idee is dat toch echt ultiem genot.