Puur van vuur genieten


High heat gasket vervangen

Onderhoud is natuurlijk ook erg belangrijk bij je barbecue. En als je met regelmaat je kamado op hoge temperatuur gebruik slijt natuurlijk het band wat je kamado luchtdicht afsluit. Dit band wordt ook wel gasket genoemd en is er in meerdere kwaliteiten te verkrijgen zoals het zwarte wat vrij snel verslijt want het is niet echt bestemd voor temperaturen. Dan heb je dit gasket ook in het grijs en dit is al stukken beter want dit gaat echt veel langer mee en zeker als je vaak hoge temperaturen hanteer. Vandaag houden we het even hierbij want we gaan de gasket vervangen voor grijze die dus hoge temperatuur kan verdragen. Even kort er is ook infinity gasket gemaakt van glasvezel dit is helemaal top maar past door de dikte niet op elke kamado. Deze gasket is ook stukken duurder en op de primo die ik dus nu hanteer niet toegankelijk.

Hieronder staat een video waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. 

De benodigde tools:

plamuurmes of oude beitel stanleymes schuurpapier aceton met een doek.

#verrektelekker 

 

 Unboxing the spit on fire kamado spitring

📽 Video beschrijving Unboxing the spit on fire dat is wat we in deze video doen. We nemen alle aspecten onder de loep en geven een helder beeld van wat wij ervan vinden. Het betreft niet alleen de spitring voor de weber summit E6. Maar om alle spitringen van the barbecuelady. Want eigenlijk zijn ze allemaal gelijk behalve het formaat.laat gerust een comment achter dat vinden wij alleen maar fijn.Unboxing de weber summit e6

📽 Video beschrijving: In deze video unboxen we de weber summit kamado e6. we hebben hem opgehaald bij de original weber store amersfoort. overigens een fantastische winkel. Maargoed we gaan hem eerst maar eens uitpakken en in mekaar zetten. En jullie natuurlijk alles laten zien. blijf gerust hangen op mijn kanaal abonneren kost helemaal niks je krijg alleen honger.