DIY Barbecue rubs

Rubs kopen of maken kan natuurlijk allebei. Ik vind persoonlijk de afwisseling het lekkerst .  De rubs van grategoods zijn perfect op smaak en in balans dus die pak ik ook wat sneller.Maar wat ik zelf ook,verneem is dat ik het ook wel leuk vind om eens andere smaaktinten te hanteren en dan bedoel ik een shawarma of een kruidige kiprub om te braaien bijvoorbeeld. Mede daarom heb ik deze rubs ontwikkeld en zelfs met logo zodat ik daarmee wat meer herkenning krijg. Dus deze rubs zijn bestemd om zelf thuis te maken. En gebruik gerust het logo als je een toffe post zet op social media!!. 

Alvast bedankt

Rub Roadkill chicken

Ja!!!! Vuurvrienden als je in kiepedarp Barneveld geboren ben dan moet je wel een kiprub hebben toch!!!. En deze kruidige mix is echt overheerlijk. Spicey en een volle beleving. Gebruik hem daarom niet te zwaar want de kip moet zeker nog aanwezig zijn. Lekker op alle delen vd kip!!!!.

Er is geen video geplaaatst

Bbq rub burning belly

Met deze pork rub scoor je hoge ogen bij je gasten. Buikspek of spareribs of lekker op je pulled pork. Een tintje zoet & spicey bespelen je smaakpuppilen. Hartig maar ook zeker uitdagend. 

Bbq rub Shawarma

Bbq rub High & Fast Shawarma een prachtig smaakbommetje!! Bedoelt voor lamsvlees en kip. Met een mooie tint van kruidnagel. bestrooi je vlees lichtelijk in deze rub dat verrijkt de smaak. Houd je van zwaardere coating op je vlees  gebruik dan iets minder kruidnagel bijvoorbeeld 10 tot 12 stuks. 

Je kunt hem kort voordat je begint met grillen aanbrengen. En lekker grillen maar!!.  

Deel deze pagina

Burn out beef Een barbecue rub die jou steak laat opleven. Maar zeker ook de intense vleessmaak respecteerd. Deze rub heeft weinig suiker en kan prima gebruikt worden voor asadostijl bbq,en. Misschien ken je het wel niet maar asado is een argentijnse manier van grillen boven open vuur. En dat pure bbq gevoel komt ten goede met de rub. nou zeg ik net steakrub maar deze kruidenmix die jezelf gewoon kan maken kan ook perfect op langere garingen.

Al met al een fantastische aanvulling voor braai asado of gewoon op je steak


Geniet ervan vuurvrienden!!.